Termékeink

Kiemelten védett területeknél, mint például szerverszobák, irattárak, villamos kapcsolóterek, az esetleges tűzkárok csökkentésére ad megoldást az oltórendszer.

A Quali-Top Kft. behatolás jelző rendszereit elsősorban TEXECOM, és JABLOTRON gyártmányokból építi fel, amelyek alkalmasak a legmagasabb szintű grafikus felügyeleti integrációra, a távoli rendszerfelügyeletre is.

A Quali-Top Kft. prémium minőségű kamerás rendszeriben elsősorban az AXIS és a NETAVIS termékeket, alkalmazza. Ezek az eszközök kimagaslóan jó teljesítményükkel, jó ár-érték arányukkal minden alkalmazásban megfelelnek a legmagasabb megrendelői elvárásoknak.

A tűzjelző rendszerek elsődleges célja, hogy az esetlegesen kialakuló tüzet lehetőség szerint még a tűz korai fázisában észleljék annak érdekében, hogy a kiürítést, illetve oltást a lehető leghamarabb meg lehessen kezdeni.

Beléptető rendszerek közül elsősorban a Magyarországon piacvezető SEAWING integrált biztonságtechnikai megoldásait forgalmazzuk és telepítjük. A gyártó a magyar piacon egyedülálló, 25 éves tapasztalattal gyárt beléptető rendszereket, komplex biztonságtechnikai rendszereket.

A robothelikopter különféle kamerákkal, egyéb mérőberendezésekkel, vagy szenzorokkal ellátott, nappali és éjszakai üzemmódban egyaránt használható repülő eszköz.