Rólunk

A QUALI-TOP Kft.

A QUALI-TOP Kft. 1990-ben alakult. A társaság tagjai magánszemélyek. A cég tevékenységi területe kiterjed az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek, beépített tűzjelző rendszerek, zártláncú videó rendszerek, beléptető rendszerek, gázérzékelő rendszerek, monitoring rendszerek, ipari elektronikai rendszerek tervezésére, kivitelezésére, üzemeltetésére, karbantartására. A németországi Microdrones GmbH vállalat magyarországi képviselőjeként forgalmazza a gyártó professzionális robothelikoptereit. 2015-től a drón elleni technikai védekezés is tevékenységi köréhez tartozik. A cég rendelkezik saját tulajdonú telephellyel, valamint a tevékenységi kör teljes körű ellátásához szükséges humán és technikai erőforrásokkal. A Quali-Top Kft. megalakulása óta jelentős eredményeket ért el az elektronikus biztonságtechnika területén. Tervezte és telepítette a megye több városában a nagybiztonságú beszédsáv felett működő rendőrségi és tűzoltósági monitoring rendszereket, amelyek több éven keresztül szolgálták a régió kiemelt objektumainak védelmét. A QUALI-TOP Kft. alakította ki a régióban több veszélyes üzem nagy biztonságú monitoring rendszerét, hangos tájékoztató rendszerét, szirénavezérlő és vészhívó rendszerét, meteorológiai állomásait. Integrált felügyeleti rendszerei a legnagyobb ipari objektumok számára is biztosítani tudják a tűz és más biztonságtechnikai berendezések ellenőrzését. A biztonságtechnikai rendszerek tervezéséhez, telepítéséhez, karbantartásához a cég dolgozói valamint a Quali-Top Kft. rendelkeznek a szükséges szakmai képzettségekkel - biztonságszervezői, vagyonvédelmi rendszer szerelői, BM - OKF tervezői-karbantartói, vagyonvédelmi tervezői-kivitelezői képesítéssel - valamint a tevékenységek végzéséhez szükséges kamarai illetve hatósági jogosultságokkal, engedélyekkel. A QUALI-TOP Kft. többek között a BORSODCHEM ZRt., a TVK Nyrt., a MÁTRAI ERŐMŰ ZRt., az Tisza Erőmű Kft., a BOSCH minősített beszállítója. A társaság 1997. évtől az MSZ EN ISO 9001:1996 (ISO 9001:1994), majd a 2003. évtől az MSZ EN ISO 9001:2001, 2006-tól az MSZ EN ISO 14001:2005 és 2009. évtől pedig az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és környezetirányítási szabványokban foglaltak alapján kialakított minőség és környezet irányítási rendszer előírásai szerint végzi tevékenységét. A cég több világszínvonalú gyártó képviseletét látja el a régióban, illetve ezeket felhasználva építjük ki rendszereinket, ezek többek között UTC Fire&Security (Aritech), SIEMENS, BOSCH, AXIS, Notifier / System Sensor, VÖLGAS, VIVOTECH, TEXECOM, JABLOTRON, DRONESHIELD. A társaság fennállásának 25 éve alatt több ezer biztonsági rendszert telepített magánszemélyek és vállalkozások számára. Gyengeáramú biztonsági rendszerek tervezőjeként is elismert szereplője a régiónak. Igény szerint a technikai felügyeletet személyi őrzés-védelemmel, portaszolgálattal kiegészítve is vállalja.

Munkatársak

Rinyu Ferenc György

Rinyu Ferenc György

ügyvezető igazgató

Rinyu Ferenc György a Quali-Top Kft. alapítója. Vállalkozásának indítása előtt 1978-1983-ig a Miskolci Egyetem - Nehézipari Műszaki Egyetem - Bányagéptani tanszékének, ezt követően 1990-ig a Miskolci Igazságügyi Műszaki Szakértői Irodának volt munkatársa.

Bővebben
Dancsó István

Dancsó István

igazgató helyettes

Dancsó István villamos üzemmérnök, a Quali-Top Kft. vezető tervezője, beépített tűzvédelmi és oltórendszer, valamint biztonságtechnikai rendszer tervezőként, szervezi, koordinálja a társaság munkáját. Korábbi munkahelye a Központi Statisztikai Hivatal volt.

Bővebben
Kurucz Attila

Kurucz Attila

Kurucz Attila főmunkatárs, vezeték nélküli távközlés-technikai üzemmérnök, felsőfokú számítógép programozó. Korábbi munkahelyén, a Posta Rádió-Televízió Műszaki Igazgatóság, Frekvenciagazdálkodási Intézetében mérő ellenőrző-zavar elhárító mérnökként, a Westel Rádiótelefon Kt.-nél szervizmérnökként, a T-Mobile, Magyar Telekom Nyrt –nél szerviz csoportvezetőként dolgozott.

Bővebben
Rinyu Ferenc

Rinyu Ferenc

Rinyu Ferenc első munkahelye a Quali-Top Kft. Had- és biztonságtechnikai mérnök, világbanki informatikus, biztonságszervező.

Bővebben